Політика конфіденційності

Ця політика конфіденційності (далі — «Політика») відноситься до Фізичної особи-підприємця Лунь Марти Іванівни (ІПН 1806811302) за адресою: 81249, Львівська обл., Перемишлянський район, с. Лопушна, вул. Селиська 7 і до всіх Котеджів на території ранчо «Скарбова Гора» (далі Котедж).

У процесі бронювання Ви самостійно здійснюєте введення в спеціально відведені поля наступну інформацію: прізвище, ім'я, по батькові, адреса електронної пошти, номер телефону, громадянство, тощо.

Котедж збирає персональні дані клієнтів, що можуть включати:

  • ім'я/прізвище, поштову адресу, адресу виставлення рахунку, адресу електронної пошти, номер телефону, інформацію про бронювання, проживання або відвідування котеджу;

  • відомості про участь в конкурсах, лотереях або маркетингових програмах; відомості про придбані продукти чи послуги;

  • особисті дані: національність, рівень доходу, номер паспорта, місце і дату видачі паспорта;

  • дані поїздок;

  • інформація про платежі, така як номер та інші дані Вашої платіжної карти, а також інформацію аутентифікації та інші дані рахунку і облікового запису, пов'язаного з мобільними рахунками;

  • відомості про Ваші уподобання при виборі номеру;

  • відомості про об'єм маркетингової інформації, яку Ви бажаєте отримувати;

  • відомості про автомобілі на яких Ви можете прибувати у наші котеджі;

  • огляд і думки про наш бренд чи котеджі (якщо вони визначені або пов'язані з Вами);

  • замовлені пакети послуг, які включають бронювання котеджу;

  • групи з якими Ви пов'язані під час проживання в котеджі;

  • інформацію, надану у зв'язку з участю у програмі лояльності;

  • інші види інформації, наданої Вами або отриманої нами про Вас.

Мета обробки

Усі дані необхідні для формування і реєстрації броні номерів і додаткових послуг обраного об'єкта розміщення, а також для внесення передоплати або повної оплати заброньованих номерів і додаткових послуг (у разі вибору способу оплати – Банківська карта або Гарантування броні банківською картою).

Зазначені вами персональні дані ми використовуємо виключно в цілях забезпечення для вас ефективного, комфортного і зручного сервісу по онлайн бронюванню номерів (послуг) в обраному вами об'єкті розміщення.

Конфіденційність

Котедж гарантує конфіденційність всієї інформації, яка надається клієнтом, в процесі бронювання послуг клієнтом.

Обробка персональних даних про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, а також даних, що стосуються здоров'я чи статевого життя (особливих категорій даних) забороняється.

Котедж не розголошує і не передає персональні дані третім особам. Котедж вправі передати персональні дані користувача тільки в цілях забезпечення оформлення бронювання і подальшій обробці броні, в тому числі для бухгалтерської та звітної документації у відповідності з Податковим кодексом України, Законом України «Про податковий облік та фінансову звітність в Україні».

Не вважається порушенням надання Котеджем персональних даних об'єктам розміщення і третім особам, що діють на підставі договору з компанією, для виконання зобов'язань перед клієнтом.

Використання, зберігання, обробка та розкриття персональних даних

Котедж використовує Ваші персональні дані різноманітними способами, у тому числі для надання і персоналізації послуг, які Ви запитуєте і очікуєте від нас, щоб запропонувати Вам найвищий рівень обслуговування, на який Ви розраховуєте, для управління програмами лояльності, здійснення заходів з прямого маркетингу і збуту.

Перед обробкою Ваших даних ми отримуємо Вашу згоду, якщо це необхідно у відповідності до діючого законодавства.

Котедж зобов'язаний збирати певні дані, включаючи Ваші ім'я/прізвище, адрес, платіжну інформацію для оброблення Вашого бронювання. У випадках відмови надати необхідну інформацію ми не зможемо оформити Ваше бронювання.

Зберігання інформації про бронювання здійснюється на захищеному сервері Котеджу, в зв'язку з чим здійснюється запобігання втраті, крадіжки, несанкціонованого знищення, перекручення, підробки, копіювання інформації.

Таке зберігання персональних даних відповідає вимогам міжнародних і національних стандартів.

Персональні дані не повинні зберігатися довше, ніж це необхідно для цілі, для якої такі дані зберігаються.

Котедж застосовує Закон України «Про захист персональних даних», а також Регламент Європейського Парламенту та Ради (ЄС) 2016/679 від 27 квітня 2016 року «Про захист фізичних осіб у зв'язку з обробкою персональних даних та про вільне переміщення таких даних, а також про скасування Директиви 95/46/ЄС (Загальний регламент про захист даних)» в тій мірі, в якій це вимагається від українських суб'єктів господарювання для обробки персональних даних громадян країн Європейського Союзу під час надання останнім послуг Готелем.

Котедж може розкрити інформацію у наступних випадках:

  • відповідно до вимог чинного законодавства;

  • у відповідь на вимоги уряду або органів державної влади;

  • відповідно до вимог судового процесу;

  • в якості захисту прав, конфіденційності, безпеки або власності Котеджу, відвідувачів сайту, гостей, співробітників або громадськості; з метою захисту своїх прав або зменшення можливих збитків;

  • з метою дотримання умов і положень, зазначених на наших веб-сайтах; в надзвичайних ситуаціях.

Використання Cookies

З метою надання якісних послуг по онлайн бронюванню Котедж зберігає cookies на комп'ютер користувача і згодом використовує їх.

Котедж гарантує, що жодна рекламна служба не має доступу до cookies, які використовуються для організації процесу бронювання.

Ми здійснюємо облік інформації про Вашу IP-адресу та тип браузера, яка може бути використана при виявленні помилок в роботі системи, випадків шахрайства, неправомірних дій. Ця інформація не використовується для встановлення особистості клієнта.

Можливість редагувати і видаляти інформацію та персональні налаштування

По закінченню процесу бронювання на екрані з'являється підтвердження оформлення замовлення і є гарантією поселення в заброньованому готелі.

Крім того, підтвердження замовлення направляється вам на вказану в процесі бронювання адресу електронної пошти. У разі втрати підтвердження замовлення, ви завжди можете отримати його копію, надіславши електронне повідомлення на адресу skarbovagora@gmail.com.

Будь ласка, в темі повідомлення вкажіть: "Запит на отримання повторного повідомлення". Або ви можете зв'язатися з нами за телефоном +380684284044.

Будь ласка, уважно перевіряйте правильність введеної вами інформації. Якщо персональні відомості введені вами невірно, ми за вашим запитом внесемо зміни до них. Для цього вам також потрібно зв'язатися з Готелем за вказаними вище контактами. Звертаємо вашу увагу на те, що в разі скасування вами броні через систему, в базі даних Ваша персональна інформація зберігається. Ви можете в будь-який момент звернутися до Готелю з проханням видалити Ваші персональні дані з нашої бази даних.

Безпека доступу до персональних даних

Доступ до персональних даних про користувача, що оформив бронь, захищений паролем. Порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається умовами згоди клієнта, наданої володільцю бази персональних даних на обробку цих даних, або відповідно до вимог закону.

Доступ до персональних даних третій особі не надається, якщо зазначена особа відмовляється взяти на себе зобов'язання щодо забезпечення виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних» або не може їх забезпечити.

Зміни в Повідомленні

Котедж залишає за собою право в будь-який час при необхідності змінювати спосіб збору, передачі та обробки персональних даних та іншої подібної інформації. У зв'язку з цим, в Повідомлення про обробку персональних даних можуть вноситися поправки з урахуванням останніх змін.

Питання та пропозиції

Якщо у Вас виникають пропозиції або питання з приводу Повідомлення про обробку персональних даних, просимо вас повідомляти про них службі технічної підтримки.


Made on
Tilda